QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

SHAKMAN TRUCK CYLINDER BLOCK

SHAKMAN TRUCK CYLINDER BLOCK

HACMAN TRUCK CYLINDER BLOCK je instalirati nosni okvir klipa, kolenastog vratila i drugih delova i pribora, i povezati svaki cilindar i omotač zajedno.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

SHAKMAN TRUCK CYLINDER BLOK OPIS:

SHACMAN TRUCK   CYLINDER BLOCK je da montira nosni okvir klipa, kolenastog glaja i drugih delova i pribora, i povezati svaki cilindar i omotač zajedno.

Da bi se osiguralo da površina SHAKMAN TRUCK CYLINDER BLOCK može normalno raditi pri visokoj temperaturi, glava cilindra i glava cilindra moraju se hladiti u bilo kom trenutku. Postoje dva načina hlađenja: jedan se hladi sa rashladnim fluidom (vodeno hlađenje), a drugi hladi vazduhom (vazdušno hlađenje).

Na motornom pogonu je više hlađenja vode. Kada se motor ohladi vodom, nalazi se šupljina ispunjena rashladnom tečnoscu oko cilindra i glave cilindra. Zove se vodena jakna, a vodena jakna na telu cilindra i glava cilindra su povezana jedna s drugim.

Kada se motor ohladi vazduhom, na bloku cilindara i na spoljašnjoj površini blokade cilindra SHACMAN TRUCK CYLINDER BLOCK radi na povećanju površine toplotnog zračenja i osiguravamo dovoljno rasipanja toplote. Blok cilindra i kućište motora sa generalnim vazdušnim hlađenjem se zasebno bacaju.

SHAKMAN TRUCK CYLINDER BLOCK PICTURE:

cylinder block.jpgSHACMAN TRUCK CYLINDER BLOCK-1.pngSHACMAN TRUCK CYLINDER BLOCK-2.png


PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

SHAKMAN TRUCK CYLINDER BLOCK


SHACMAN F2000

SHACMAN F3000

SHACMAN X3000

SHACMAN M3000

SHACMAN M6000

SHACMAN X6000


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: blok cilindra kamion shacman, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit