QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

SHACMAN TRUCK A / C KOMPRESOR

SHACMAN TRUCK A / C KOMPRESOR

Funkcija SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR je da komprimuje i transportira rashladnu pau. Prema različitim principima rada, SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR se može podijeliti na kompresore sa fiksnim pomacima i kompresore sa promenljivim pomacima.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR OPIS:

Funkcija   SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR je da komprimuje i transportira rashladnu pau.

Prema različitim principima rada, SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR se može podijeliti na kompresore sa fiksnim pomacima i kompresore sa promenljivim pomacima.

Kompresor konstantnog pomeranja

Zapremina izduvnih gasova u konstantnom pomicanju SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR je proporcionalna brzini motora. Ne može automatski menjati izlaznu snagu u skladu sa zahtevima hlađenja, i ima veliki uticaj na potrošnju goriva motora. Njegova kontrola generalno prolazi signal temperature izlaznog vazduha sakupljanjem isparivača. Kada temperatura dostigne podešenu temperaturu, elektromagnetna sklopka kompresora se otpušta i kompresor prestane da radi. Kada se temperatura poveća, elektromagnetna spojnica se kombinuje i kompresor počinje da radi. Kompresor fiksne mjere se takođe kontroliše pritiskom sistema za klimatizaciju. Kada je pritisak u cevovodu previsok, kompresor prestane da radi.

Kompresor klima uređaja sa promenljivim pomacima

Promenljivi pomak SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR može automatski podesiti izlaznu snagu u skladu sa podešenom temperaturom. Sistem za kontrolu klima uređaja ne prikuplja temperaturni signal izlaza iz isparivača, ali automatski podešava temperaturu izlaza vazduha u skladu s signalom promjene pritiska u cjevovodu za klimatizaciju radi kontrole kompresije kompresora. U celom procesu hlađenja, kompresor uvek radi, a podešavanje intenziteta rashladnog sistema u potpunosti zavisi od ventila za regulaciju pritiska koji je ugrađen unutar kompresora. Kada je pritisak kraja visokog pritiska cevi za klimatizaciju previsok, regulator pritiska smanjuje hod klipa u kompresoru kako bi smanjio odnos kompresije, što će smanjiti intenzitet hladjenja. Kada se pritisak krajnjeg pritiska u određenoj meri opadne, kada se pritisak niskog pritiska u određenoj meri povećava, ventil za kontrolu pritiska povećava hod klipa radi poboljšanja intenziteta rashladnog sistema.

SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR SLIKA:

SHACMAN TRUCK  AC  COMPRESSOR-2.pngSHACMAN TRUCK  AC  COMPRESSOR-3.pngSHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR-1.png


PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

SHACMAN TRUCK AC COMPRESSOR

DZ13241845010

SHACMAN F2000

SHACMAN F3000

SHACMAN X3000

SHACMAN M3000

SHACMAN M6000

SHACMAN X6000


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: shacman kamion kompresor, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit