QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

SHACMAN TRUCK FRONT BUMPER

SHACMAN TRUCK FRONT BUMPER

SHACMAN TRUCK PREDNJI BRANIK OPIS: SHACMAN TRUCK PREDNJI BRANIK je sastavljen od tri dijela: spoljnog panela, materijala pufera i unakrsnog zraka. Spoljašnja ploča i materijal za oblaganje su napravljeni od plastike. Greda je pečatirana hladnom valjanim limom debljine oko 1,5 milimetra ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

PREDNJI BRANIK SHACMAN TRUCK OPIS:

PREDNJI BRANIK SHACMAN TRUCK je sastavljen od tri dijela: spoljnog panela, materijala pufera i unakrsnog zraka. Spoljašnja ploča i materijal za oblaganje su napravljeni od plastike. Greda je odštampana hladnim valjanim limom debljine oko 1,5 milimetara i oblikovana u U utoru; spoljna ploča i puferni materijal su pričvršćeni za gred, a prekretnica je povezana sa uzdužnim nosačem rama.

SHACMAN TRUCK FRONT BUMPER se nalazi na prednjoj i zadnjoj strani automobila, koji je dizajniran da bi se izbegao uticaj spoljašnjeg oštećenja vozila na sigurnosni sistem vozila. Oni imaju mogućnost da smanjuju štetu vozaču prilikom brzog udara i da su sve više dizajnirani za zaštitu pešaka.

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.


SHACMAN TRUCK FRONT BUMPER SLIKA :

SHACMAN TRUCK FRONT BUMPER-1.pngSHACMAN TRUCK FRONT BUMPER-2.pngSHACMAN TRUCK FRONT BUMPER-3.png证书1.jpg证书2.jpg运输.jpg


Hot Tags: prednji branik šacman kamiona, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit