QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

Dom > Novosti > Sadržaj
Kineski teretni servis Non-stop Servis True i False
- Jun 02, 2018 -

"Ne prekidamo" servis je kineski težak kamion nakon pažljive analize razvoja takve teške servisne politike. "Wei Fuping je rekao:" Od 2009. godine, sa kompanijom Man, 2013. godine na tržištu kompanije "Man Man", China National Heavy Truck iz čoveka tehnički proizvodi od visokog kvaliteta samopouzdanja, uvođenje "non-stop" usluga, mi žele fundamentalno povećati ukupnu efikasnost kamiona i nivo upravljanja uslugama, osiguranje usluga kako bi se postigli novi prodor.


Omogućeno je non-stop servis, što je 3,15 uoči kineskog teškog kamiona za industriju pokrenulo servisnu posvećenost, korišćenje našeg Vučenog traktora, transport nije uspio, prvo izvršimo pravovremeni spašavanje, ako vozilo prije krivine može a ne 24 sata za popravku, dogovorićemo vozilo za zamenu, robu koja se isporučuje do odredišta, ovaj deo troškova koji nosi Kineski nacionalni teretni kamion. Za šest tipova vozila, posvećeni smo prefabrikciji 6 sati i ne možemo popraviti. Mi ćemo omogućiti našu non-stop uslugu.


Omogućiti uslugu bez prestanka, pre svega od osiguranja kvaliteta teškog kamiona, imamo proizvodne tehnologije Man, životni vijek od 1,5 miliona kilometara. Pored toga, u našoj zemlji imamo više od 1000 servisnih stanica, pored više od 10.000 servisnih timova, kao i naše sopstvene rezerve u zemlji više od 200 miliona opreme, svaka servisna stanica ima skoro pet miliona rezervnih rezervi delova, Implementacija neprekidnog servisa stavili smo 50 miliona dolara velike skupštine rezervata. Imamo zaštitu informacionih resursa, a kao zaštitnu mjeru imamo više od 200 gradova u zemlji potpisanih više od 1.000 vozila u ime korištenja zajedničkog režima. Pored toga, Kina nacionalni teretni kamion, kao što su karavani, kao što su kursevi karavana, poboljšavaju tehničke kapacitete za održavanje servisnih stanica, koje su u stimulaciji efikasnosti efikasnosti kamiona.


Budući teški kamion takođe je izabran duž auto-putničkih 244 servisnih stanica proizvedenih putem mrežne mape službe bezbednosti puteva, prema rastu prodaje putnih automobila i razvoju putne mreže, razvoj od 400. I postepeno "luksuzni" modeli u " stop "službe koja se odnosi na objekat.


"Nakon što servisni modeli" non-stop "će biti sve više i više od usluge" non-stop ", moramo razmisliti o tome kako ponovo usporiti korisnika na putu, od kvaliteta proizvoda, održavanja, rasporeda Razmišljanje o ovim iskustvima može se koristiti u uobičajenom radu za održavanje, tako da više korisnika postigne saobraćaj "zaustavi", rekao je Wei Fuping. Za garantni period izvan kineskih korisnika teškog kamiona u polju neuspjeha kada postoji zamjensko vozilo, u bilo kom trenutku se može obratiti servisnoj telefonskoj liniji "400" za kontakt sa različitim regionima resursa vozila, troškove upućivanja na "početni trošak vozila" od strane korisnika, može se zagarantovati sigurnost i blagovremenost robe i efikasno poboljšati pravovremenost usluge.