QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER

OPIS PODEŠAVANJA HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER: Kada HOWO TRUCK ADJUSTER počinje da koči, ručica za podešavanje pogoni bregastu osovinu kako bi preokrenuli ugao čišćenja i ugao prekomernog čišćenja i tačno snimili proizvedenu habanju. U ovom trenutku, kretanje ugla kretanja je u klirensu ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER OPIS :

Kada HOWO TRUCK ADJUSTER počinje da koči, ručica za podešavanje pogoni bregastu osovinu kako bi preokrenuli ugao čišćenja i ugao prekomernog čišćenja i tačno snimili proizvedenu habanje. U ovom trenutku, kretanje ugla kretanja je u prostoru za čišćenje. Karakteristika prostora za čišćenje je da se kočni moment menja malo.

Kada   HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER nastavlja da koči, kretanje ugla kretanja ulazi u elastičnu zonu deformacije, a kočni obrtni moment naglo se naglo sve dok vozilo ne zaustavi. Pedala za otpuštanje, povratak kočnice, pad kočenja kočnice, ugao kretanja put do mesta čišćenja. Automatska ručica za podešavanje u zavisnosti od prekomerne klirensa zabeležene tokom kočnice, unutrašnji mehanizam za podešavanje pogoni osovinu vratila kroz crveni točak da se rotira do određenog ugla, čime se završava jedno podešavanje.

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER SLIKA :

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER -1.pngHOWO TRUCK SLACK ADJUSTER-2.pngHOWO TRUCK SLACK ADJUSTER-3.jpg


PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER

WG1642430285

SINOTRUK HOWO A7

SINOTRUK HOWO T7H

SINOTRUK HOWO T5G

SINOTRUK HOWO T6G

SITRAK C7H


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: Howo kamionski regulator, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit