QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

HOWO TRUCK AXLE

HOWO TRUCK AXLE

HOWO TRUCK AXLE OPIS: Osovina vozila (takođe nazvana osovina) je povezana sa ramom (ili nosivim tijelom) kroz suspenziju, a točkovi su montirani na oba kraja. Funkcija mosta vozila je nositi opterećenje vozila i održavati normalno vožnju ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

HOWO TRUCK AXLE OPIS:

Osovina vozila (takođe nazvana osovina) je povezana sa ramom (ili nosačem) kroz suspenziju, a točkovi su montirani na oba kraja. Funkcija mosta vozila je da nosi opterećenje vozila i održava normalnu vožnju vozila na putu.

Pre vožnje proverite da li su spoljni vijci na mostu slobodni, bez obzira na to da li most na uljima uliva ulje, čvorište i da li je sklop redukcije nenormalan.

Glavni sadržaj održavanja mosta je: zamenite mazivo za ulje, zategnite pričvršćivače, provjerite prednje snopove, provjerite stepen habanja ploče za kočenje kočnice, ograničenje habanja treba zamijeniti u vremenu i podesiti kočenje, proveriti redukciju montaža i da li je praznina između glavne i pasivne brzine i pasivnog zupčanika prevelika, a ulje za prenošenje je više od upotrebe efikasnosti, ukoliko postoji slična situacija, pravovremeno podešavanje čišćenja i zamena masti.


PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

HOWO TRUCK AXLE


SINOTRUK HOWO A7

SINOTRUK HOWO T7H

SINOTRUK HOWO T5G

SINOTRUK HOWO T6G

SITRAK C7H


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: Howo kamion osovina, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit