QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

NAUČIŠ KAKO DA HW76 KABINA KAMIONA

NAUČIŠ KAKO DA HW76 KABINA KAMIONA

Naučiš kako da kamion kabine opis: Naučiš kako da kamion kabine struktura uglavnom uključuje kabine ljuske, vrata, prozor, unutrašnjosti i eksterijera dijelova, na radni stol i tijelo pribor, sjedala i ventilacije, grijanje, klima-uređaj, u klima uređaj i tako dalje. To...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

NAUČIŠ KAKO DA KAMION KABINEOPIS:

Naučiš kako da kamion kabine struktura uglavnom uključuje kabine ljuske, vrata, prozora, interijera i eksterijera uređenje dijelova, na radni stol i tijelo pribor, sjedala i ventilacije, grijanje, klima uređaj, klima uređaj i tako dalje. Također uključuje automobila i druge opreme na kamioni i vozila posebne namjene.

Naučiš kako da kamion kabine ljuske je temelj za instalaciju kabine komponenti, a obično se odnosi na krute prostor struktura sastavljena od glavni smjer komponente, kao što su uzdužne, poprečne grede i podupirači, kao i ploča dijelovi povezani ih. Većina taxi taksiji imaju očite kostura, dok auto tijelo i kamion kabine imaju očite kostur. Taksi kućište obično također uključuje materijale, kao što su zvučna izolacija, toplinska izolacija, vibracija zaštita, anticorrosion, brtvljenje i tako dalje.

NAUČIŠ KAKO DA KAMION KABINESLIKA:

HOWO TRUCK CABIN-1 副本.JPGHOWO TRUCK CABIN-2.jpgHOWO TRUCK CABIN-3.jpg

NAZIV DIJELA

BROJ DIJELA

APLIKACIJA

TEŽINA

NAUČIŠ KAKO DAKAMION KABINE

HW76

A7 NAUČIŠ KAKO DA SINOTRUK

NAUČIŠ KAKO DA T7H SINOTRUK

NAUČIŠ KAKO DA T5G SINOTRUK

NAUČIŠ KAKO DA T6G SINOTRUK

SITRAK C7H


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: naučiš kako da kamion kabine hw76, Kina, dobavljači, proizvođači, FUADA
Upit