QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW CLIPH RELEASE BEARING

FAW CLIPH RELEASE BEARING

Ležište za odvajanje kvačila je postavljeno između kvačila i menjača, a sedište ležaja za odvajanje je labavo zakrivljeno na cevastom produženju prvog poklopca ležaja osovine prijenosa.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

OPIS OPREME OPREME FAW CLUTH

Ležište za odvajanje kvačila je postavljeno između kvačila i menjača, a sedište ležaja za odvajanje je labavo zakrivljeno na cevastom produženju prvog poklopca ležaja osovine prijenosa. Konveksno rame ležaja za odvajanje uvek se uklanjaju od vile za razdvajanje kroz povratnu oprugu, a povlače se do krajnjeg položaja kako bi se zadržao klirens od oko 3-4 mm sa krajom ručice za odvajanje (odvajajući prst).

Pošto ploča pritiska kvačila i poluga za odvajanje radi sinhrono sa radiličkim gredom motora, a viljuška za odvajanje se može pomicati samo po aksijalnom pravcu izlaznog vratila kvačila, očigledno nije moguće premestiti ručicu za odvajanje direktno sa separacijom viljuškom. Odvojeni ležaj može učiniti da se razdvojna poluga pomera duž aksijalnog smera izlaznog vratila kvačila dok se rotira, čime se obezbeđuje kvačilo. Može da se glatko uključuje, meko odvojeno, smanjuje habanje i habanje, produžava vek trajanja sklopke i čitav prenosni sistem.

 

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW CLIPH RELEASE BEARING


FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit