QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW CLUTH PLATE

FAW CLUTH PLATE

Na FAW CLUTH PLATE su diskovi za frikciju, baš kao i diskovi na kočnicama, koji su napravljeni od azbesta koji se nosi i bakarne žice.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW CLUTH PLATE OPIS:

Na diskovima se nalaze diskovi za frikciju   FAW CLUTH PLATE, baš kao i diskovi na kočnicama, koji su napravljeni od vrlo nosivog azbesta i bakarne žice. Diskovi za trenje na ploči takođe imaju najmanju dozvoljenu debljinu. Nakon dugačke razdaljine za vožnju, frikcione diskove na pločici treba zameniti. Prvobitna zamena frikcionih diskova može se kupiti da bi se zamenile sopstvene rezervne delove, sada je da kupite frikcioni disk koji je ugrađen u pritisak sklopa, ne moraju menjati sopstveni disk trenja, direktno menjaju pritisnu ploču kvačila može se . Kako bi se smanjio gubitak disk jedinice kvačila, postoji pravilan način korištenja pedale kvačila. Ne korakajte na pedalu kvačila.

FAW CLUTH PLATE je u polu kvačila, to jest, frizbi i pritisna ploča su u stanju trenja. Ako je pedala kvačila potpuno pritisnuta, zamajac i ploča pritiska kvačila su potpuno rezani i nema trenja između njih. Ako je pedala kvačila u potpunosti podignuta, zamajac i ploča pritiska kvačila su u potpunosti integrirani i iako postoji trenje, u osnovi nema trenja. Dakle, pedala kvačila ne može biti gnječena do polovine države.


 

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.


证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit