QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FUADA KAMION BRAVA

FUADA KAMION BRAVA

Automobilska vrata zaključati sistem je uglavnom podijeljena na dva dijela: unutarnji i vanjski kontrolni mehanizam i zaključavanje mehanizam.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FUADA KAMION BRAVAOPIS:

Kratak uvod sustav zaključavanja vrata

Automobilska vrata zaključati sistem je uglavnom podijeljena na dva dijela: unutarnji i vanjski kontrolni mehanizam i zaključavanje mehanizam.

Manipulira mehanizam: opći naziv svih dijelova koji prenose manipulativni akciju za zaključavanje tijelo, uključujući unutarnje i vanjske ručke i klipnjača mehanizam. Zaključavanje mehanizam: dio koji zaključava vrata. Uključujući: zaključavanje tijelo, bravu, ključ, brava jezgre i srodni klipnjača mehanizam, itd.

Auto brava ima dvije brzine: polu-zatvoreni položaj i puni zaključani položaj. Polu-položaju: angažman pozicija između bravu, bravu kad su vrata nisu potpuno zatvorena; puni položaju: angažman pozicija između bravu, bravu kad su vrata potpuno zatvorena; uzdužni položaj: prilikom zaključavanja vrata je u položaju, je u ravnini određen angažman točka lokot i brava i rotacija centra linije Šarka vrata, i nije u istoj ravnini kao i utvrđena poanta angažman lokot i brava i rotacija centra linije Šarka vrata. Smjeru okomito na sredinu spojnice rotacije; poprečni: kada zaključavanja vrata u položaju, da je okomito na meshing točka zaključavanje i zaključavanje i smjer ravnine određuje se prema središnjoj liniji vrata Šarka rotacije; uzdužna opterećenja: zaključavanje i zaključavanje trebali bi moći podnijeti 4500N uzdužnog opterećenja u polu-položaju; i brava trebali bi moći podnijeti 1111 u punu položaju. Uzdužni hrpe 0N mora biti odvojen. Poprečnim opterećenjem: zaključavanje tijelo i brava bi trebao biti u stanju izdržati 4500N poprečnim opterećenjem u polu-položaju i poprečnim opterećenjem 9000N bi trebao biti u stanju suprotstaviti se 9000N u punu položaju.

Dobrodošli u naše smobstranice su u Kini:https://howo-Truck-Parts.En.made-in-China.com/da biste vidjeli više kamion rezervnih dijelova.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: Fuada kamion vrata zaključati, Kina, dobavljača, proizvođača, FUADA
Upit