QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Truck Spring

FAW TRUCK SPRING OPIS: FAW TRUCK SPRING je jedan od najčešće korišćenih elastičnih elemenata u automobilskoj suspenziji. To je približni jednosmerni elastični snop sastavljen od više komada jednake širine, ali nejednakih legura. FAW TRUCK SPRING je povezivanje okvira i ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK OPREMA OPIS:

FAW TRUCK SPRING je jedan od najčešće korišćenih elastičnih elemenata u automobilskoj suspenziji. To je približni jednosmerni elastični snop sastavljen od više komada jednake širine, ali nejednakih legura.

FAW TRUCK SPRING je povezivanje rama i mosta u obliku suspenzije. Izložen je između rama i mosta i nosi uticaj opterećenja točka na ram. Smanjuje nasilne vibracije tela i održava stabilnost vozila i prilagodljivost na različite uslove na putu.

Kada je FAW TRUCK SPRING podvrgnut udarnom opterećenju, oblikuje se rastezanje i postoji jak trenje između čeličnog lima i čeličnog lima, odnosno napajanja ekstruzije, a dvije površine trenja stvaraju dva različita pokretna trenja u različitim pravcima, što dovodi do porasta temperature opruge čelične ploče, izgleda površinske sile, fine trake i uticaja opterećenja. Sa povećanjem frekvencije povećava se i sila trenja rastezanja. Granica zamora tačke koncentracije napona će prouzrokovati rupture monolitnih ili čitavih pakovanja.


FAW TRUCK SPRING PHOTO:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK SPRING

2902010-Q486M

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamionske opruge, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit