QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Truck Brake Lining

FAW TRUCK OPREMA ZA KOČNU LINIJU OPIS: FAW TRUCK LISTA KOČNICE sastoji se od čelične ploče, sloja lepka za toplotnu izolaciju i frikcionog bloka. Termoizolacioni sloj se sastoji od materijala koji ne prenose toplotu, a svrha je toplotna izolacija. Frikcioni blok sastoji se od frikcionog materijala ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK OPIS KOČNOG OZNAKA OPIS:

FAW TRUCK BRAKE LINING sastoji se od čelične ploče, sloja lepka za toplotnu izolaciju i frikcionog bloka. Termoizolacioni sloj se sastoji od materijala koji ne prenose toplotu, a svrha je toplotna izolacija. Blok frikcije sastoji se od frikcionog materijala i lepka. Kod kočenja se ekstrudira na kočionom ili bočnom bubnju kako bi se izazvalo trenje, kako bi se postigla svrha usporavanja i kočenja.

Princip kočnice je uglavnom od trenja, koristeći trenje između FAW TRUCK BRAKE LINING i kočionog diska (bubnja) i gume i zemlje, pretvarajući energiju kretanja vozila u toplotu nakon trenja i zaustavljanje automobila. Dobar i efikasan sistem kočenja mora biti u stanju da obezbedi stabilnu, dovoljnu i kontrolisanu sile kočenja, i ima dobar hidraulički prenos i rasipanje toplote kako bi se obezbedilo da se sila vozača sa pedale kočnice može u potpunosti i efikasno preneti na ukupnu pumpu i podvodnih pumpi i kako bi se izbjegao hidraulički kvar i recesija kočenja uzrokovana visokim zagrevanjem.


FAW TRUCK POVEZIVANJE POVRŠINE KOČNICE:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK BRAKE LINING

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kočiona obloga kamiona, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit