QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FUADA VISINA VENTIL

FUADA VISINA VENTIL

FUADA visina ventil opis: Ako je vozilo na postavljanje visine, visina ventil je u takozvani neutralan položaj. U ovom trenutku, ventil usisa i ispušnog ventila su zatvoreni, a proljetni zrak ispunjava niti iscrpljuje zraka. 1. zračni ispunjavanje uvjeta (vozila opterećenje kvalitete...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FUADA VISINA VENTIL OPIS:

Ako je vozilo u postavi visinu, visina ventil je na takozvana neutralnu poziciju. U ovom trenutku, ventil usisa i ispušnog ventila su zatvoreni, a proljetni zrak ispunjava niti iscrpljuje zraka.

1. zračni ispunjavanje uvjeta (vozila opterećenja kvaliteta povećan)

Kao vozilo opterećenja povećava, proljetni zrak komprimiran, tijelo počinje tonuti i poluga rotira oko osi vožnje, uzrokujući ekscentrični pin gurati klip lijevo i otvoriti usisni ventil. Komprimiranog zraka od strane glavnog vjetar gura ventil glave, otvara nepovratni ventil i uđe proljetni zrak kroz usisni ventil.

Za vozilo klima proljeća suspenzija sustav kontrole, to je često potrebno da prilikom učitavanja kvaliteta uvelike mijenja, visina ventil možete brzo popuniti i otpadnog zraka, tako da vozilo može brzo vratiti postavi visinu. Kada opterećenje kvalitete vozila mijenja neznatno zbog vibracija i drugih razloga, visina ventil održava tlak drži država. Prilikom opterećenja kvalitete malo promjene, visina ventil možete napuniti i odvodi zrak polako, koja može pri prelasku visina ventil neutralan položaj stalno. Istovremeno, može izbjeći česte punjenjem i iscrpljenosti visinu ventila i racionalno iskorištavanje izvora zraka.

To se odražava i na dizajn visina ventil. Od klipnjača struktura, kada je kut rotacije za ručicu male, postoji samo vrlo uskom jaz između klipnjača i unutarnji zid ventil tijela, što može ograničavanja ulogu i smanjiti brzinu punjenja. Kada kut rotacije polugu velike, klatno nastavlja kretanje lijevo, a jaz između tijela ventila i klipnjača postaje veće, koje mogu poboljšati unos zraka i postigla svrha brzo punjenje.

Nakon automobila tijelo diže da postavi položaj, poluga se vraća u horizontalni položaj, visina ventil je opet u neutralnom položaju, a usisni ventil i nepovratni ventil zatvoren.

2. ispušni stanje (smanjena vozilo opterećenja kvaliteta)

Kada se smanjuje opterećenja vozila, proljetni zrak se širi, auto tijelo počinje rasti, polugu dolje rotira oko osi vožnje, ekscentrični klin povlači klipnjača desno i otvara ispušni ventil. U ovom trenutku, usisni ventil drži zatvorene pod djelovanjem proljeće i pritisak na ventil glave i odsijeca prolaz između ukupno klima i klima proljeća.

Ako je vozilo Učitavanje kvaliteta smanjuje manje, klima proljeća će iscrpsti polako zbog ograničavanja utjecaja klipnjača. Ako masa vozila smanjena više i kut rotacije klipnjača je veća, ispušni prolaz između klima proljeća i klipnjača izravno su povezani kako bi se postigla svrha brze ispušne.

Kao zrak tlaka zraka proljeća smanjuje, karoseriju se pomiče prema dolje postupno, vraća u početno horizontalni položaj, čini visinu ventila u neutralni položaj i konačno se zatvara ispušni ventil.

Dobrodošli u naše smobstranice su u Kini:https://howo-Truck-Parts.En.made-in-China.com/da biste vidjeli više kamion rezervnih dijelova.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: Fuada visina ventil, Kina, dobavljača, proizvođača, FUADA
Upit