QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW DRYER ASSY

FAW DRYER ASSY

FAW DRYER ASSY je mehanička oprema koja isparava sadržaj vlage u materijalu (obično vlagom ili drugim isparljivim tečnim komponentama) zagrevanjem radi dobijanja čvrstog materijala sa određenim kontejnerom za vlagu

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW DRYER ASSY OPIS:

FAW DRYER ASSY je mehanička oprema koja isparava sadržaj vlage u materijalu (obično vlagom ili drugim isparljivim tečnim komponentama) grejanjem radi dobijanja čvrstog materijala sa određenim sadržajem vlage.

FAW DRYER ASSY je podeljen na konvekcioni tip, tip provodljivosti, tip zračenja, dielektrični tip i tako dalje. Konvektivni sušač vazduha, takođe poznat kao direktni sušač vazduha, je upotreba vrućeg središta za sušenje i neposrednog kontakta sa vlažnim materijalom, konvekcijom za prenos toplote i stvaranjem pare; Konduktivni sušač vazduha poznat je i kao indirektni sušač vazduha, koristi se provodni način od izvora toplote kroz metalni zid za prenos toplote na vlažni materijal. Generisana vlažna para može se ukloniti usisavanjem vakuuma, kroz malu količinu gasa za čišćenje ili kondenzacijom na površini kriogenog kondenzatora. Ova vrsta sušara za sušenje ne koristi sredstvo za sušenje, toplotna efikasnost je veća, proizvod nije zagađen, ali je sposobnost sušenja ograničena područjem prenosa toplote metalnog zida, struktura je složenija, često funkcioniše u vakuumu ; zračni sušač vazduha je upotreba različitih radijatora koji emituju određeni spektar elektromagnetnih talasa, površina vlažnog materijala ima mogućnost izbora. Mašina za sušenje dielektrika sušava vlažne materijale visokim frekvencijskim električnim poljem, zbog čega se toplotni efekat odvija unutar vlažnih materijala.

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.


证书.jpg证书1.jpg运输.jpg
Hot Tags: asfalta za sušenje, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit