QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

Upravljački točak kamiona FAW

FAW TRUCK RUKOVANJE OPREMA KOLA: FAW TRUCK STEERING WHEEL je upravljač točkova koji manipuliše pravcem putovanja. Njegova funkcija je da promeni snagu vozača do ivice upravljača u momentu i prenese ga na upravljačku osovinu. FAW TRUCK STEERING WHEEL je obično ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK RUKOVANJE KOLA OPIS:

FAW TRUCK STEERING WHEEL je upravljač točkova koji manipuliše pravcem putovanja. Njegova funkcija je da promeni snagu vozača do ivice upravljača u momentu i prenese ga na upravljačku osovinu.

FAW TRUCK STEERING WHEEL se obično povezuje od spline do upravljačkog vratila. Funkcija upravljača je da promeni snagu vozača do ivice upravljača u momentu, a zatim ga prenese na upravljačku osovinu. Kada se koristi upravljač sa većim prečnikom, snaga sile na upravljaču može biti manja. Krmeni prenosnik se koristi kao konektor između upravljačkog mehanizma i upravljačkog vratila kao konektora koji pomaže da upravljački uređaj bude univerzalan, kako bi se kompenzovala greška nastala proizvodnjom i ugradnjom, kao i da se postavi upravljač i upravljač razumnije u celom vozilu.


FAW TRUCK RUKOVANJE SLIKE KOLESA:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK STEERING WHEEL

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamionski volan, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit