QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Ventil za kontrolu sedišta

FAW SEAT CONTROL VALVE OPIS: FAW SEAT CONTROL VALVE obuhvata kućište ventila, interfejs izvora vazduha povezan sa kućištem ventila i interfejsom vazdušnih jastuka. FAW SEAT CONTROL VALVE je opremljen sa priključenom usisnom kapom usisnog ventila i usisnom kapom izduvnog ventila, ventilom ventila ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW SEAT CONTROL VALVE OPIS:

FAW SEAT CONTROL VALVE obuhvata kućište ventila, interfejs izvora vazduha povezan sa kućištem ventila i interfejsom vazdušnih jastuka.

FAW SEAT CONTROL VALVE je opremljen sa priključenom šupljinom ventila usisnog ventila i duplim stubom izduvnog ventila, a usisna kapna vrata ima usisni ventil, opruga između kraja ulaznog ventila i kućišta ventila, izduvnog ventila u usisnoj klapni izduvnog ventila i klipnu šupljinu povezanu sa otvorima za ispupčenje i spoljašnjom vanjskom ventilom izduvnog ventila, a unutrašnjost klipne šupljine sa projektilom. Pokretni klip, vrh klipa se poklapa sa otvorom ventila; u obliku stuba ulaznog ventila, postoji ulazni hod povezan sa vazdušnim jastukom, tijelo ventila je spojeno sa pločom za pritisak, obročna staza gasa na stubu ventila dovoda je povezana sa otvorom igle na presovnoj pločici kako bi se formirao izvor gasa.

FAW SEAT CONTROL VALVE u potpunosti podržava fleksibilnu podršku. Prilagođavanjem zapremine vazdušnog jastuka na naduvavanje, struk je efikasno podržan i udobnost sedišta je poboljšana. Korisni model ima prednosti kompaktne strukture, genijalnog rada i praktičnog rada.


FAW SEAT CONTROL VALVE PICTURE:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW SEAT CONTROL VALVE

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kontrolni ventil sjedišta kamiona, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit