QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW prednji branik kamiona

FAW TRUCK PREDNJI BRANIK OPIS: FAW TRUCK PREDNJI BRANIK, koji se nalazi na prednjem i zadnjem delu automobila, dizajniran je kako bi se izbjegao uticaj spoljašnjeg oštećenja vozila na sigurnosni sistem vozila. Oni imaju mogućnost da smanjuju štetu vozaču prilikom brzog udara. Sad...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK PREDNJI BRANIK OPIS:

FAW TRUCK FRONT BUMPER, koji se nalazi na prednjoj i zadnjoj strani automobila, dizajniran je kako bi se izbegao uticaj spoljašnjeg oštećenja vozila na sigurnosni sistem vozila. Oni imaju mogućnost da smanjuju štetu vozaču prilikom brzog udara. Sada su sve više i više dizajnirane za zaštitu pešaka.

FAW TRUCK PREDNJI BRANIK se sastoji od tri dijela: spoljnog panela, materijala jastuka i crossbeam-a. Spoljašnja ploča i materijal za oblaganje su napravljeni od plastike. Greda je odštampana hladnim valjanim limom debljine oko 1,5 milimetara i oblikovana u U utoru; spoljna ploča i materijal za oblaganje su pričvršćeni za grede. Prečnik je povezan sa uzdužnim nosačem rama i može se demontirati u bilo kom trenutku. Plastika koja se koristi za plastične odbojnike uglavnom su napravljena od dve vrste materijala, poliestera i polipropilena, koji se proizvode brizganjem.


FAW TRUCK FRONT BUMPER PICTURE:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK FRONT BUMPER


FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK
Hot Tags: FAW prednji branik kamiona, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit