QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW kamiona dvostruka kabina

OPIS KABINE FAW TRUCK: FAW TRUCK CABIN, to nije samo radno mesto vozača već i važan deo čitavog vozila. Opća kabina uključuje prozore, vrata, kokpit i tako dalje. Modeliranje kabine ima nekoliko vrsta visokih, nizih i oštrih vrhova. Kabina je jedna od ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK OPIS KABINE:

FAW TRUCK CABIN, to nije samo vozačevo radno mesto, već i važan deo čitavog vozila. Opća kabina uključuje prozore, vrata, kokpit i tako dalje. Modeliranje kabine ima nekoliko vrsta visokih, nizih i oštrih vrhova. Kabina je jedan od najvažnijih delova automobila. Dizajn kabine će direktno uticati na performanse i bezbednost automobila.

FAW TRUCK CABIN bi trebalo da obezbedi pogodne uslove rada za vozače, obezbedi udobne uslove vožnje za putnike, zaštiti od vibracija i buke automobila, invaziju izduvnih gasova i uticaj teške klime. Neke strukturne mere i oprema na vozačkoj kabini takođe pomažu u bezbednom vožnji i smanjenju posledica nesreća.

FAW TRUCK CABIN treba da obezbedi da automobil ima razumni spoljni oblik, koji može efikasno da usmeri protok vazduha u okruženju kada vozilo radi, kako bi se smanjio otpor vazduha i potrošnja goriva. Osim toga, kabina takođe treba da pomogne da poboljša stabilnost vožnje i poboljša uslove hlađenja motora i obezbedi dobru ventilaciju unutar vozila.


FAW TRUCK CABIN PICTURE:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK CABIN

J5M

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamion dupla kabina, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit