QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Truck Air Deflector

OPIS KARAKTERISTIKE FAW TRUCK OPIS: FAW TRUCK AIR DEFLECTOR, poznat i kao vazdušni vodič, može poboljšati aerodinamičke performanse automobila. To je važna mjera za poboljšanje efikasnosti proizvodnje, smanjenje potrošnje goriva i poboljšanje performansi vozila. To ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK AIR DEFLECTOR OPIS:

FAW TRUCK AIR DEFLECTOR, poznat i kao vazdušni vodič, može poboljšati aerodinamičke performanse automobila. To je važna mjera za poboljšanje efikasnosti proizvodnje, smanjenje potrošnje goriva i poboljšanje performansi vozila. Posebno je važno za specijalne automobile sa velikom vetrovnom površinom, velikim brzinama i uglavnom niskim protokom i poluprikolicama. Dakle, većina specijalnih automobila i vozova korišćenih na autoputevima opremljena je kupolom za preusmeravanje.

Sa razvojem automobilske tehnologije i ekspresnog puta, brzina vožnje automobila se povećava, a aerodinamički prevlačenje vozila u interakciji sa vazduhom postaje sve očiglednije. To utiče na ekonomiju, moć i stabilnost automobila u velikoj mjeri. Aerodinamička numerička simulacija automobila brzo se razvija i optimizacijom aerodinamičkih performansi, smanjenjem koeficijenta otpora vazduha i poboljšanjem ekonomičnosti potrošnje goriva može se proizvesti znatne ekonomske koristi. Kombi kombi vozila je veći od kabine. Kao rezultat, FAW TRUCK AIR DEFLECTOR može smanjiti koeficijent zračenja, pa je neophodno instalirati poklopac motora.


FAW TRUCK AIR DEFLECTOR SLIKA:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK AIR DEFLECTOR

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamionski vazdušni deflektor, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit