QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FUADA KAMION ACCLERATOR PEDALA

FUADA KAMION ACCLERATOR PEDALA

FUADA ACCLERATOR PEDALA je kamion A uređaj za kontrolu količine goriva u motor s unutarnjim izgaranjem.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FUADA KAMION OPIS ACCLERATOR PEDALA:

FUADA KAMION ACCLERATOR PEDALAJEUređaj za kontrolu količine goriva u motor s unutarnjim izgaranjem. U toku vožnje vozila, vozač kontrolira usis motora kontroliranjem svojih pedala volumen, kako bi se kontrolirati brzinu motora.

Auto motor leptira, uglavnom poFUADA KAMION ACCLERATOR PEDALAKontrola, ubrzanja pedala je vozila motor kontrolu goriva opskrbe uređaj.

Akcelerator pedala kontrola treba biti pravo peta pedala na podu kabine dvojicu za stupi noga u ubrzanja pedala, sa fleksije zgloba a, podnese ostavku ili opustiti. Kada se pedala gasa, morate biti nježni i blagi.

Pri pokretanju motora, ne korak na papučice, ponešto viši nego nezaposlen gas. Pri pokretanju, benzinskoj treba biti malo prije kvačilo povezanost točke i gas otvaranja stupanj je bolji. Spojka treba biti usko koordinirana s ubrzivačem i okretan.

U operaciji, gas bi trebao biti povećana ili smanjena prema stvarnim potrebama i uvjetima na cesti. Zupčanici se trebaju pravilno izabrati tako da motor radi na srednje brzine i velike gas za većinu vremena za spremanje goriva. Opremu trebaju biti usklađene kada se doda ulje, kvačilo nagazio na gas.

Kada je automobil uzbrdo, to neće stati na papučice. Kada se koristi za niske brzine opremu, gas bi trebao biti na pola puta dolje. Kada auto udari nagib, to mora ne gurati papučice do kraja. Ako papučice pada po tri četvrtine i motor još uvijek može ne povećati svoju brzinu, auto bi trebao promijeniti u nižu opreme i stati na gas za ubrzavanje.

Prije nego auto stane i požara,FUADA KAMION ACCLERATOR PEDALAbi trebao biti pušten prvi put.

Dobro došli na naše wedsite napravio u Kini:https://howo-Truck-Parts.En.made-in-China.com/da biste vidjeli više kamion rezervnih dijelova.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: Fuada kamion acclerator pedala, Kina, dobavljača, proizvođača, FUADA
Upit