QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW DOOR OGLEDALO

FAW DOOR OGLEDALO

Retrovizor i ogledalo uglavnom posmatraju nisku poziciju iza zadnjeg dela vozila.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

OPIS OGLEDALA VRATA FAW:

Retrovizor i ogledalo uglavnom posmatraju nisku poziciju iza zadnjeg dela vozila. Na primer, da li imate decu ili nešto iza automobila? Pošto je terensko vozilo obično relativno visoko, dete stoji iza automobila, nema ogledala koji je nevidljiv. Ako pažljivo posmatrate, ogledalo bi trebalo da bude dijagonalno ispod, baš kao što vozač može videti zemlju.

1. Ogledalo ispred zadnjeg stakla je da se vidi zadnji deo automobila. Posmatra se kroz zadnje ogledalo unutar automobila. Generalno, u automobilu su samo tri ogledala. Kod vožnje unazad, lakše je videti prepreku ili rastojanje između automobila, a mogu se ugraditi dvije kutije automobila.

2. Dobra navika je da posmatrate kroz retrovizor u bilo kom trenutku. Mi možemo znati sve vrste situacija iza automobila, vrstu zadnjeg automobila, razdaljinu, koja traka, bez obzira da li smo ubrzali i tako dalje. Prvo, kada postoji iznenadna situacija ispred nas, možemo napraviti razumno predviđanje pravca izbjegavanja ili kontrole snage usporavanja kočenja u skladu s situacijom koja stoji iza automobila. Drugo, kada želimo da ubrzamo i premašimo prednji automobil, možemo razumno razumjeti priliku da izbjegnemo opasnost od promjene traka i linija vožnje, ali samo otkrivamo da automobil prevazilazi iza nas. Posmatranje kroz retrovizor u zatvorenom može biti nepotpuno, ali u određenoj mjeri razumjeti ulaz vozila.

Dobrodošli na našu web stranicu Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.


证书.jpg证书1.jpg运输.jpg
Hot Tags: retrovizor, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit