QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW COMBINATION INSTRUMENTS

FAW COMBINATION INSTRUMENTS

Instrument je interaktivni interfejs između čoveka i automobila, koji vozačima pruža potrebne informacije o parametrima automatskog rada, greškama, kilometražama i tako dalje.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW COMBINATION INSTRUMENTS OPIS :

Instrument je interaktivni interfejs između čoveka i automobila, koji vozačima pruža potrebne informacije o parametrima automatskog rada, greškama, kilometražama i tako dalje. Najistaknutija karakteristika instrumenta je modularizacija njegovih funkcija. Obično je neophodno sakupljati instrument. Samo kombinovanjem nekoliko funkcionalnih modula na bazi prilagođenog PCB-a, može se dobiti kompletan sistem, poput Chang'ana i drugih ekonomičnih automobila. Instrumenti pokazivača su generalno nezavisni moduli. Funkciju podizanja / alarmiranja dovršavaju male sijalice na PCB-u. Seriju pokazivača pokreće krstasti navoj na štampanoj ploči. Lampa za poziv / alarm je glavni podatak, izvor i odgovarajući režim prikaza prikazan na instrument tabli LED auto.


Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.证书1.jpg证书2.jpg运输.jpg
Hot Tags: kombinovani instrumenti, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit