QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

SENZOR ALARM TEMPERATURE FAW WATER

SENZOR ALARM TEMPERATURE FAW WATER

TEMPERATURNI SENZOR TEMPERATURE FAW WATER je sastavljen od termostata i jedinice za kontrolu nivoa vode.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW WATER TEMPERATURE ALARM SENSOR OPIS:

TEMPERATURNI SENZOR TEMPERATURE FAW WATER je sastavljen od termostata i jedinice za kontrolu nivoa vode. Takođe je opremljen uređajem za smanjenje pritiska ispred električnog ventila i rotacionog anehoičnog grijača za grejanje.

Senzor nivoa vode prenosi signal senzitivnog nivoa vode na kontroler. Računar u regulatoru upoređuje mereni nivo vode sa podešenim signalom i dobija odstupanje. Tada, prema prirodi odstupanja, šalje "otvorena" i "zatvorena" uputstva na električni ventil za vodu kako bi se osiguralo da kontejner dostigne postavljeni nivo vode. Nakon završetka programa za unos vode, računar u odeljku za kontrolu temperature šalje "otvorenu" instrukciju na električni ventil koji isporučuje toplotni medijum, a sistem počinje da zagreva vodu u posudi. Kada je temperatura podešena. Kontroler odaje samo redoslijed ventila, odsečuje izvor toplote, a sistem ulazi u stanje izolacije. U procesu programiranja, obezbeđuje se da električni regulacioni ventil koji kontroliše izvor toplote ne otvara kada sistem ne dostigne nivo sigurne vode, čime se izbjegava gubitak toplote i nastanak nesreća.

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: senzor alarma temperature sive vode, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit