QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW EXTENSION TANK

FAW EXTENSION TANK

FAW vodokotlićni rezervoar je izmjenjivač toplote motora sa vodenim hlađenjem, koji održava normalnu radnu temperaturu motora pomoću hlađenja vazdušne konvekcije.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW OPIS OPREME ZA DUŠENJE VODE

FAW voda   Produžetak   Rezervoar je izmenjivač toplote motora sa vodenim hlađenjem, koji održava normalnu radnu temperaturu motora pomoću hlađenja vazdušne konvekcije. Kada se voda za hlađenje motora u rezervoaru okreće na visokoj temperaturi i isparava i proširuje, kada pritisak prelazi podešenu vrednost, poklopac rezervoara za vodu (A) prelije i smanjuje pritisak, što dovodi do smanjenja vode za hlađenje i sprečavanja odvoda cevovoda sistema hlađenja pucanje. Pri normalnoj vožnji treba obratiti pažnju na to da li je indikator temperature vode za hlađenje motora na kontrolnoj tabli normalan. Ostali, kao što je otkaz ventilatora motora, uzrokovan rastom temperature rashladne vode motora ili curenjem sistema, može takođe uzrokovati smanjenje vode za hlađenje, pre dodavanja destilovane vode, obratite pažnju na količinu redukcije vode za hlađenje, a ciklus je normalan.

Kada je temperatura vode motora visoka, voda pumpe se cirkuliše više puta kako bi se smanjila temperatura motora. (Rezervoar za vodu je napravljen od šupljih bakarnih cevi.) Voda visoke temperature ulazi u posudu za vodu i cirkuliše do zida cilindra motora kroz vazdušno hlađenje radi zaštite motora. Ako je temperatura vode premala u zimskom periodu, cirkulacija vode će se zaustaviti u ovom trenutku kako bi se izbjegla previsoka temperatura motora.

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.


Hot Tags: ekspanzijski rezervoar vode, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit