QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW V POJASEVI

FAW V POJASEVI

MARKO V POJASEVI se odnosi na gumeni prsten u obliku pojasa s pozicije kao matrice a jednak razmak uzdužnih 40 stupnjeva trapezni klin raspoređeni na unutarnjoj površini.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW V POJASEVI OPIS:

FAW V POJASEVIodnosi se na prsten u obliku gumeni pojas s pozicije kao matrice a jednak razmak uzdužnih 40 stupnjeva trapezni klin raspoređeni na unutarnjoj površini.

Prednosti uFAW V POJASEVIsu kako slijedi: kontaktno područje i trenja sila između naFAW V POJASEVIi vitla su veće, raspodjelu opterećenja uz propusnost je više uniformu, pa kapacitet prijenosa je veća; Jer tijelo pojas je tanka i lagana, fleksibilna i razumnu strukturu, radni stres je mali i mogu raditi na manjim remenica; naFAW V POJASEVITakođer ima prednosti mali prijenos vibracija, brz grijati rasipanje i prijevoz. Ima karakteristike stabilan rotacije, male koristi elongacija, veliki prijenosni omjer i visoka granica linearne brzine, tako da ima duži vijek trajanja, očigledan učinak ušteda energije, prijenosa visoke učinkovitosti, kompaktne prijenosne i malom prostoru zanimanje. Osim toga, na poleđini jeFAW V POJASEVItakođer može voziti i korištenje automatskog napetost regulatora, tako da prijenos je siguran i pouzdan. NaFAW V POJASEVIPosebno je pogodna za velike brzine prijenosa s kompaktnom strukturom i visokim učinkom emitiranja.

 

Dobro došli na naše wedsite napravio u Kini:https://howo-Truck-Parts.En.made-in-China.com/da biste vidjeli više kamion rezervnih dijelova.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: Marko v pojasevi, Kina, dobavljača, proizvođača, FUADA
Upit