QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW UREA NOZZLE

FAW UREA NOZZLE

FAW UREA NOSAČNI OPIS: Urezna mlaznica se sastoji od delova. 1. Hidraulički interfejs: dva spoja rashladnog fluida (spoljni prečnik 10 mm), rashladna mlaznica pomoću rashladnog sredstva motora. Tečni spoj urea (spoljni prečnik 8 mm), vredi napomenuti da je mali filter uključen u uvoz urea ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW UREA NOZZLE OPIS:

  Urezna mlaznica se sastoji od delova.

1. Hidraulički interfejs: dva spoja rashladnog fluida (spoljni prečnik 10 mm), rashladna mlaznica pomoću rashladnog sredstva motora. Tečni spojevi urea (spoljni prečnik 8 mm), vredi napomenuti da je mali filter uključen u udio za uvoz ureje. Prečnik filtera je 40 mikrona.

2. električni interfejs: dvopolni utikač je povezan sa ECU-om.

3. ventilo za ubrizgavanje urea: izvršiti instrukcije za injektiranje ECU, otpornost na injektorski ventil 12 oma;

4. Glavno telo mlaznice i zaštitne ploče za grejanje: postoje tri rupe za mlaznice sa radijalnom raspodelom od 120 stepeni na dnu mlaznice za injektiranje ureje;

5. disk za zaptivanje: ugradnja mlaza za zaptivanje i prirubnica izduvnih cevi kako bi se sprečilo curenje repnog gasa. Važno je napomenuti da je zaptivni disk aluminijum, koji će se nakon jedne upotrebe deformisati. Ponovna upotreba može rezultirati nepravilnim zaptivanjem, lošom reakcijom i kristalizacijom izduvnih cevi. Zbog toga preporučuje se zamena zaptivnog diska prilikom uklanjanja mlaznice.

  Dobrodošli na našu web stranicu Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: laka urezna mlaznica, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit