QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW turbopunjač

FAW TRUCK TURBOCHARGER OPIS: FAW TRUCK TURBOCHARGER je zapravo kompresor vazduha koji povećava dovod zraka kompresijom vazduha. Koristi inercijski impuls izduvnog gasa iz motora da bi se turbina vozila u sobnoj turbini. Turbina upravlja koaksijalnim radnim kolom, a ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK TURBOCHARGER OPIS:

FAW TRUCK TURBOCHARGER je zapravo vazdušni kompresor koji povećava dovod zraka kompresijom vazduha. Koristi inercijski impuls izduvnog gasa iz motora da bi se turbina vozila u sobnoj turbini. Turbina upravlja koaksijalnim radnim kolom, a radno kolo pritisne vazduh koji se odvodi cev vazdušnog filtera kako bi ga pod pritiskom u cilindar. Kada se broj obrtaja motora povećava, brzina pražnjenja izduvnih gasova povećava se sa brzinom turbine, a radno kolo će više pritiskaći vazduh u cilindar. Pritisak i gustina vazduha mogu sagoreti više goriva. Izlazna snaga motora može se povećati povećanjem količine goriva i prilagođavanjem broja obrtaja motora.

FAW TRUCK TURBOCHARGER ne karakteriše nikakva mehanička veza između turbopunjača i motora. Oni se međusobno povezuju sa gasnom stazom. S obzirom na to da je snaga kompresora deo energije izrađene iz izduvnih gasova iz turbine, ona čini prirodnu neefikasnost nekih prirodnih impulsnih motora, tako da motor može povećati izlaznu snagu za više od 30% bez promjene volumen izduva.


FAW TRUCK TURBOCHARGER SLIKA:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK TURBOCHARGER

1118010BM00-0590A

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW turbo punjač, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit