QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Truck Starter Motor

FAW STARTER MOTOR OPIS: FAW STARTER MOTOR koristi tri komponente da bi postigao ceo startni proces. Uzbudljivi motor serije DC uvodi struju iz baterije i uzrokuje mehaničko kretanje pogonske opreme startera; pogonsko postrojenje ošima upravljački uređaj u ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW STARTER MOTOR OPIS:

FAW STARTER MOTOR koristi tri komponente da bi postigao ceo početni proces. Uzbudljivi motor serije DC uvodi struju iz baterije i uzrokuje mehaničko kretanje pogonske opreme startera; pogonska zupčasta zupčasta zupčasti pogon u prsten manometra i može se automatski ukloniti nakon pokretanja motora; prekidač startne mašine se kontroliše elektromagnetnim prekidačem.

Motor je glavni dio motora FAW STARTER, a njegov radni princip je proces transformacije energije koja se zasniva na amperu u fizici nižih srednjih škola, odnosno, sile provodnika u magnetnom polje. Motor uključuje neophodnu armiranost, komutator, magnetni pol, četku, ležaje i školjku. Motor mora rotirati s vanjskom silo prije nego što može sam raditi. Motor se menja od statičkog stanja do spoljašnjeg rada pomoću vanjske sile, što se naziva pokretanjem motora. Režim električnog pokretanja je jednostavan za rukovanje, brz početak, mogućnost ponovnog pokretanja i može se daljinski kontrolisati, tako da ga široko koriste moderni automobili.


FAW STARTER MOTOR PICTURE:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW STARTER MOTOR

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamion starter motor, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit