QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Kamionski separator za ulje za naftu

FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR OPIS: FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR je jedna od važnih komponenti cijelog sistema uljnih potopnih pumpi. Funkcija separatora je prva kao ulaz ulja i gasa u višestepenu centrifugalnu pumpu, a druga je da odvoji slobodno ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR OPIS:

FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR je jedna od važnih komponenti cijelog sistema uljnih potopljenih pumpi. Funkcija separatora je prva kao ulaz ulja i gasa u višestepenu centrifugalnu pumpu, a druga je da odvoji slobodni gas iz tečnog tečaja od separatora pre nego što tečnost za mešanje ulazi u višestepenu centrifugalnu pumpu, čime se smanjuje performanse plina na potopljenoj električnoj pumpi. Ona može spriječiti centrifugalnu pumpu od kavitacije i gasne brave, tako da višefazni centrifugalna pumpa može normalno raditi.

Postoji sigurnosni ventil na završnom poklopcu rezervoara za ulje vazdušnog kompresora FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR. Kada pritisak vazduha u rezervoaru za ulje dostigne 1,1 puta veću vrednost, sigurnosni ventil se otvara automatski, oslobađa vazduh i smanjuje pritisak u rezervoaru za ulje. Način provere sigurnosnog ventila je da potisne štap na sigurnosnom ventilu kada je kompresor potpuno napunjen, a ako se sigurnosni ventil može otvoriti prema spolja, smatra se normalnim.


FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR SLIKA:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK OIL GAS SEPARATOR

1014010-81D

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamion separator nafte, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit