QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Kamionski uljni hladnjak

OPIS PROIZVOĐAČA OPLEMENJIVAČA SA OTPADOM: FAW TRUCK OIL COOLER na nižim temperaturama. Za motore visokih performansi i velike snage, hladnjak ulja mora biti instaliran zbog opterećenja teškim zagrevanjem. Hladnjak za ulje postavljen je u putanju za podmazivanje ulja, a njegov radni princip je isti ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW TRUCK OIL COOLER OPIS:

FAW TRUCK OIL COOLER na nižoj temperaturi. Za motore visokih performansi i velike snage, hladnjak ulja mora biti instaliran zbog opterećenja teškim zagrevanjem. Hladnjak za ulje postavljen je u putanju za podmazivanje, a njegov radni princip je isti kao i radijator.

FAW TRUCK OIL COOLER se postavlja u kanal za hlađenje vode, a temperatura ulja za podmazivanje se kontroliše temperaturom vode za hlađenje. Kada je temperatura maziva ulja visoka, voda za hlađenje se ohladi. Kada se motor pokreće, apsorbuje toplotu iz vode za hlađenje da bi brzo povećala temperaturu ulja za podmazivanje. Hladnjak za ulje izrađen je od ljuske aluminijumske legure, prednjeg poklopca, zadnjeg poklopca i bakarne jezgre. Da bi se ojačala hlađenje, cev je opremljena i sa hladnom perom. Rashladna voda izlazi izvan cijevi, mazivo teče u cijevi, a dvije toplote se razmjenjuju. Postoje i strukture koje omogućavaju ulje da izlazi izvan cijevi, dok voda ponovo prolazi kroz cev.


FAW OIL COOLER SLIKA:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK OIL COOLER

1013010-29D

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK
Hot Tags: FAW kamion hladnjak za ulje, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit