QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW Truck Generatori

GENERATORI FAW TRUCK OPIS: GENERATORI FAW TRUCK je glavni izvor napajanja za automobil. Njegova funkcija je snabdevanje snage sve električne opreme (osim startera) i punjenja baterije u vrijeme normalnog rada motora (iznad idle). U opsegu niske brzine, izlaz ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

OPREMA GENERATORA FAW TRUCK OPIS:

FAW TRUCK GENERATORI je glavni izvor napajanja za automobil. Njegova funkcija je snabdevanje snage sve električne opreme (osim startera) i punjenja baterije u vrijeme normalnog rada motora (iznad idle).

U opsegu niske brzine, izlazni napon FAW TRUCK GENERATORS je poboljšan malom brzinom generatora i serijskim izlazom trifaznog namotaja, što znatno poboljšava performanse generatora pri niskoj brzini. U velikom broju obrtaja, s povećanjem brzine generatora povećava se induktivnost serije namotaja, povećava se unutrašnji pad pritiska, a reakcija armature je ojačana, pa se izlazni napon smanjuje. U ovom trenutku, originalni trofazni namotaj A, B, C, zbog manjih unutrašnjih padova pritiska, indukovana struja je relativno velika, kako bi se osiguralo da izlazna snaga bude na visokoj brzini.


FAW TRUCK GENERATORI SLIKA:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW TRUCK GENERATORI

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW kamionski generatori, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit