QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FUADA TRI VENTILACIJSKE CIJEVI PRIKLJUČKA

FUADA TRI VENTILACIJSKE CIJEVI PRIKLJUČKA

Metalni tee je glavna cijev i grana cijev koja je okomita na glavnu cijev i povezani s glavnom cijevi na strani glavne cijevi.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FUADA TRI VENTILACIJSKE CIJEVI PRIKLJUČAK OPIS:

Metalni tee je glavna cijev i grana cijev koja je okomita na glavnu cijev i povezani s glavnom cijevi na strani glavne cijevi. Ventil je postavljen na uglu gdje je smjer glavnog ocijedite siječe smjer grana cijev utičnicu. Kružni ventil disk je uređen na ventilu. Disk ventil je zatvoren u cijevi šupljine. Struktura je zapečaćena sa unutarnju stijenku cijevi. Korisnost modela pojednostavljuje postavljanje cjevovoda, štedi potrošnju dijelovi cjevovoda, olakšava rad i olakšava cjevovod grana remont i postepenog opskrba svakog ogranka. Korisnost modela ne samo ima funkciju tradicionalne troje cijevi, ali također igra ulogu dupli pozicija ventila, odnosno izlaz iz glavne cijevi i cijev grana proizvoljno odabrati kao jedan od zatvorenog, a drugi kao glatka funkcionalno stanje; protok omjer outputa glavne cijevi i cijev grana može se proizvoljno podesiti korisnost modela, sve dok može podesiti kut ventil komad cijevi šupljine.

Dobro došli na naše web stranice napravio u kineskom:https://howo-Truck-Parts.En.made-in-China.com/da biste vidjeli više kamion rezervnih dijelova.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: Fuada tri ventilacijske cijevi priključka, Kina, dobavljača, proizvođača, FUADA
Upit