QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FUADA ODVAJAČ ULJA VODE

FUADA ODVAJAČ ULJA VODE

Separator ulje-voda za automobile je instrument za odvajanje ulja i vode. Mehanizam je uglavnom podijeljena na separator ulje-voda i separator voda-ulja.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FUADA ULJE VODA SEPARATOR OPIS:

Separator ulje-voda za automobile je instrument za odvajanje ulja i vode. Mehanizam je uglavnom podijeljena na separator ulje-voda i separator voda-ulja. Njegova primjena je uglavnom podijeljena na industrijska ulja vode razdjelnika, komercijalni ulje-voda razdjelnik i razdjelnik domaće ulje-voda. Njegov princip razdvajanja uključuje membranski filtar ulja vode razdjelnika, separator ulje-voda s ulje afiniteta materijal i separator ulje-voda s različitih gustoća. Sloj zabranjeno napajanje ulje-voda separator, separator ulje-voda demulsifying s farmakološko djelovanje;

Separator ulje-voda za automobil jejedan od filtere goriva. Njegova glavna funkcija je za uklanjanje vlage iz dizel ulja, kako bi se smanjila greška gorivo brizgaljku i produžiti vijek trajanja motora. Princip je uglavnom na temelju gustoće razlika između vode i goriva, koristeći princip gravitacije taloženje za uklanjanje nečistoća i vlage razdjelnika, tu su i difuzije kukova, filteri i ostali elementi razdvajanja. Separator ulje-voda ima i druge funkcije, kao što su pred-zagrijavanje goriva kako bi se spriječilo taloženje voska, filtriranje nečistoća, itd.

Dobro došli na naše web stranice napravio u kineskom:https://howo-Truck-Parts.En.made-in-China.com/da biste vidjeli više kamion rezervnih dijelova.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: FUADA ODVAJAČ ulja vode, Kina, dobavljači, proizvođači, FUADA
Upit