QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW ENGINE CYLINDER HEAD

FAW ENGINE CYLINDER HEAD

FAW ENGINE CYLINDER HEAD je komplikovan deo u obliku kutije. Mašina je obrađena rupama za dovod i izduvni ventil, rupice ventila, otvori za montažu svjećice (benzinski motor) ili rupice za montažu injektora.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

OPIS OPREME ZA CILINDRU FAW ENGINE :

FAW ENGINE CYLINDER HEAD je komplikovan deo u obliku kutije. Mašina je obrađena rupama za dovod i izduvni ventil, rupice ventila, otvori za montažu svjećice (benzinski motor) ili rupice za montažu injektora. U glavi cilindra nalazi se i deo vodene jakne, ulaznog i izduvnog porta i komore za sagorevanje ili komore za sagorevanje. Ako je bregasto vratilo montirano na glavi cilindra, glava cilindra je takođe obrađena rupom ili kugličnim ležajem i njegovim mazivnim uljem.

Uloga FAW ENGINE CYLINDER HEAD-a je zaptivanje plina i klipa zajedno kako bi se formirao prostor sagorevanja i nosi ulogu visoke temperature i gasa visokog pritiska. Radni uslovi glave cilindra su:

(1) GLAVICA CILINDARA FAW MOTORA je podložna visokim temperaturama i visokom pritisku gasa, uz velike preopterećenje vijaka, što dovodi do velikog mehaničkog naprezanja.

(2) Struktura FAW ENGINE CYLINDER HEAD je složena, a polje temperature je ozbiljno neravnomjerno, što dovodi do visokog termičkog naprezanja, što može dovesti do pukotina i sveukupne deformacije glave cilindra.

Prema tome, zahtevi za dizajn FAW ENGINE CYLINDER HEAD su

(1) dovoljna čvrstoća i čvrstoća, male deformacije, obezbeđuju zaptivanje.

(2) razumno urediti komoru za sagorevanje, ventil i prolaz vazduha kako bi se osiguralo rad motora.

(3) proces je dobar, polje temperature je što je više moguće, toplotni napon se smanjuje, a izbegava se vrućina pucanja.

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: glava cilindra glave motora, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit