QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

FAW priključna šipka

FAW POVEZIVANJE OPREME OPREMANJE KOLESA FAW POVEZIVANJE ROD BUSHING se koristi za mehaničke dijelove za postizanje brtvljenja, zaštitu od habanja i drugih potpornih delova, odnosi se na ulogu prstenastog prstena. U polju primjene ventila, poklopac se nalazi unutar poklopca ventila, obično se koristi ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

FAW POVEZIVANJE OPREME OPREME KOLESA

FAW CONNECTING ROD BUSHING se koristi za mehaničke delove za postizanje brtvljenja, zaštite od habanja i drugih potpornih delova, odnosi se na ulogu prstenastog prstena. U polju primene ventila, poklopac se nalazi unutar poklopca ventila, obično koristeći politetrafluoroetilen ili grafit i druge materijale otporne na koroziju za ciljeve zaptivanja.

U pokretnim delovima, habanje delova izaziva dugotrajno trenje. Kada se razmak između osovine i rupa u određenoj meri nosi, dijelovi moraju biti zamijenjeni. Dakle, dizajner bira donju tvrdoću i materijale otporan na habanje kao FAW CONNECTING ROD BUSHING kada je dizajn dizajniran, što može smanjiti habanje vratila i sjedišta, kada je ispuštena čaura ili čaura. Do određenog stepena zamjene ovo može da uštedi troškove promene vratila ili sjedišta, uopšteno govoreći, čaura i sjedište koriste smetnje, a sa osovinom sa razmakom, jer bez obzira kako ili ne kako bi se izbjeglo habanje, može samo produžiti životni vijek, a delovi vratila su relativno jednostavni za obradu; postoji novi dizajn. Osoblju plana se ne sviđa ovaj dizajn, mislim da je ovo povećanje troškova u proizvodnji, ali nakon perioda upotrebe, održavanje i dalje treba modifikovati prema ovom metodu, ali je transformacija lako izazvati preciznost opreme da bi se smanjio, razlog je veoma jednostavan, dve obrade ne mogu garantovati položaj srca u rupici sedišta, rukav osovine je u jednom. Na mestima s nižom brzinom rotacije, većim radijalnim opterećenjem i većim klirensom (kao što je konveksna osovina) koriste se zamjenjivi kotrljajući ležaj (rukav osovine je takođe klizni ležaj). Materijal zahteva nisku tvrdoću i otpornost na habanje. Unutrašnja rupa u rukavu može se brusiti i ojačati kako bi se postigla visoka koordinacijska preciznost. Unutrašnji zid mora imati rezervoar za naftu i ručicu vratila. Podmazivanje je veoma važno, ukoliko se brzo brušenje, vratilo i vratilo uskoro uklone. Ovde se preporučuje zid rupa za brijanje. Na taj način se mogu ostaviti mnoge male jame, a mufa za podmazivanje i vratilo su izabrana da biraju različite vrste prema različitim uslovima rada. Glavni uslovi su: pritisak, brzina, brzina pritiska, stanje podmazivanja i opterećenje.


FAW POVEZIVANJE PNEUMATIKE BUSHING PICTURE:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

PART NAME

BROJ DANA

APLIKACIJE

TEŽINA

FAW POVEZIVANJE ROD BUSHING

1004024-81D

FAW J5M TRUCK, FAW J5P TRUCK, FAW J6 TRUCK, FAW J6H TRUCK, FAW J6L TRUCK, AND FAW JH6 TRUCK


Hot Tags: FAW priključna šipka, Kina kamion, dobavljači, proizvođači, FAW
Upit