QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Vodeće preduzeće specijalizovano za snabdevanje rezervnim delovima kamiona u Kini

Dom > O nama


O nama


未命名_副本.jpg


OD 2006. GODINE

QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD. nalazi se u gradu Qingdao koji je važan ekonomski grad i grad u Kini. Mi smo profesionalni izvoznik specijaliziran za snabdevanje rezervnih dijelova za kargo teretane u Kini, svi naši strateški partneri su poznati, pouzdani i prestižni proizvođači, brendovi: FAW (JIEFANG), HOWO (SINOTRUK, CNHTC), SHACMAN, FOTON. Sa pogodnim transportnim pristupom i pozitivna ekonomska politika nam omogućava da brzo isporučujemo.

2.jpg

Mi brinemo o zabrinutosti klijenata, mi smo snažni u pružanju pomoći i saradnji sa trgovcima kamiona, građevinskim kompanijama, transportnim logističkim kompanijama i kompanijama za izgradnju puteva i mostova, jer ne morate provesti mnogo vremena i napora na pronalaženju brojevi delova, možemo to učiniti za vas sa brojevima VIN-a vaše opreme, ovo radimo i kako bi smanjili mogućnost pogrešne isporuke dijelova. I zbog hitnih potreba, naša superiorna logistika može biti sigurna da ćete u većini slučajeva dobiti delove za 3-4 dana.

Takođe organizujemo rezervne delove i komponente za European Trucks, razvijamo nove proizvode za evropsko tržište prema uzorcima i crtežima.


◆ PROIZVODIMO SVOJSTVO NA MAŠINE RADA NA ZEMLJI.

Zahvaljujući našim visokokvalitetnim proizvodima i izvanrednim korisničkim uslugama, stekli smo globalnu prodajnu mrežu koja je dostigla Evropu, Afriku, Južnu Ameriku, ako ste zainteresovani za bilo koji od naših proizvoda ili želite da razgovarate o vlastitom redosledu, slobodno se osjećate slobodno da nas kontaktirate. Radujemo se dugoročnoj saradnji uz obostranu korist sa trenutnim kupcima i uspješnim poslovnim odnosima sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.